Vilken stil är din inredningsstil?

Alla har vi olika tycke och smak då det kommer till inredning. Vilken stil är din inredningsstil? Vissa kanske tycker om den rena nordiska stilen medans andra gillar när det är mycket färg. Oavsett så är det ditt hem det handlar om och du bestämmer hur du vill att ditt hem ska se ut.

En förkärlek till retro

Vissa av oss har en förkärlek till retrostilen där vi hämtar mycket av vår inspiration från 50-talet och kanske fram till 70. Det är otroligt praktiskt med en vaxduk och man skydda sitt bord på ett finurligt sätt. Det är lätt att torka av och kostar inte en förmögenhet så man kan enkelt köpa nytt och byta ut om den blivit sliten.

Hitta din stil

Om du inte riktigt vet vilken stil som du gillar och som du vill ha i ditt hem så gäller det att prova sig fram. Leta upp på nätet olika inredningsbloggar och kolla runt vad du tycker skulle kunna passa in i ditt hem. Tidigare så skapade man mood board på en pappskiva och klistrade på bilder på det man tyckte om. Idag kan man göra detta online. Annars så kan Pinterest vara som ett enda stort mood board för oss. Kolla runt och inspireras tills du hittar din stil.