Köp hem lite nya prydnadskuddar

Bästa sättet att förnya ett vardagsrum är att inreda med olika kuddar. Soffans storlek får avgöra hur många kuddar som passar. Det finns kuddar i precis alla olika typer av design. I dag är det populärt med kuddar i fårskinn i vitt, beigt, grått, brunt och svart. Olika material med olika textur, ger ett mer spännande intryck. Kuddar mjukar upp intrycket och ger en mer ombonad känsla i rummet. Ta en titt på dessa.

Storlek och antal

Till en mindre soffa räcker det med tre till fem kuddar, för att inte kuddarna ska ta över hela soffan. Är det en soffa som är lite mer nätt i formatet, kanske du ska tänka på att inte ha alltför stora och pölsiga kuddar dessutom. En riktigt stor soffa med några enstaka små kuddar kan också ge ett tråkigt intryck.

Placering av kuddarna

I en mindre soffa kan du antingen placera ett par kuddar i varje hörn eller till exempel två kuddar i ena änden av soffan. Ett veck i överkanten av kudden ger ett lite mer avslappnat intryck.

Färg och form

Du kan ta fram en basfärg från inredningen, som färgen på mattan eller soffan och lägga till ett par accentfärger. Någon enfärgad kudde och mönster med sammanhållande tema blir fint.