Få tid över till annat – anlita fönsterputsare

Att hinna med arbetslivet, familjen, vännerna och alla vardagsbestyr kan vara tufft. Samtidigt ska du ha en fritid och tid över till aktiviteter du gillar. Många av sakerna kan vi inte välja bort, såsom jobbet och att spendera tid med de vi älskar. Men det finns även grejer som vi kan be andra att göra. En av dem är städningen.

Idag finns det gott om möjligheter att få hjälp med rengöringen hemma. Du kan anlita en städfirma som kan hjälpa dig med allt från hemmastädning till flyttstädning och storstädning. Det finns också företag som kan hjälpa dig att putsa fönstren, vilket vi tycker är en otroligt tråkig syssla. Höga Höjder är ett företag som kan hjälpa dig med fönsterputsningen, även om du bor högt upp.

Utnyttja RUT-avdraget

När du anlitar hjälp med hushållsnära tjänster, såsom städning och fönsterputsning, kan du använda dig av RUT-avdrag. Det ger dig 50 % billigare arbetskostnad. Avdraget får firman utbetalt av Skatteverket och oftast behöver du inte ansöka och sådant på egen hand.

Så anlita någon att putsa dina fönster och kanske även sköta städningen en gång i veckan, så får du tid över till roligare saker. Kanske kan du gå till gymmet eller spendera mer tid med dina vänner på tiden du sparar.