Ett skinande rent hem – tips för att hålla hemmet städat

En del älskar att städa, medan andra avskyr det som pesten. Oavsett vilken din preferens är finns det tips du kan anamma för att hålla ditt hem städat. Det första tipset är att städa lite grann varje dag, till exempel torka av köksbänken och inte låta spill ligga.

Om det lätt blir rörigt hemma då kan du tänka att var sak har sin plats, och lägga tillbaka prylen direkt efter att du har använt den. Det här sparar dig tid, medan du samtidigt slipper att det blir en samling med saker som stökar ner.

Få hjälp med städningen hemma

Det är ju inte alla som gillar eller har tiden till att städa, då är städfirma ett bra alternativ. En städfirma kan ta hand om de lite mer tidskrävande städuppgifterna som att exempelvis dammsuga, moppa golven, damma och rengöra hela badrummet. Du kan enkelt boka din hemstädning online.

Mellan varven kan du hålla hemmet fräscht med små medel, som en citron. Med den här citrusfrukten kan du bland annat putsa dina fönster, rengöra mikrovågsugnen och få bort illaluktande dofter. Lägg en delad citron i kylskåpet, så drar den åt sig det som luktar illa.